2022-05-31 378 瀏覽
今日經過銅鑼灣,突然間好想食漢堡包!即刻諗起呢度, 就衝左過嚟食啦😚😚叫咗一個牛油果煙肉牛肉漢堡❤️係我嘅至愛😋😋煙肉係好脆身,牛肉配牛油果真係好夾,牛肉煎得好香,好有牛肉味!🥰夾埋個熱辣辣嘅包真係好好食!呢個係必試 $72 都值得既⭐️另外試咗一個素食漢堡shroom burger⭐️呢個係朋友推薦!食落有驚喜😱 炸菇入邊有芝士!出奇地夾❤️ 好juicy!!!!!!!!!😆當然有叫佢哋嘅芝士薯條啦!佢哋嘅炸雞都值得叫😋 好香脆, 配埋蜜糖芥末醬🥰 yummy..!!飲品叫左fifty-fifty, 同埋奶茶milkshake 奶茶milkshake 真係1000分推❤️❤️❤️❤️❤️ 超好飲!! ⭐️⭐️⭐️ 一定要試係我心目中好高分既漢堡店🤩🤩

叫咗一個牛油果煙肉牛肉漢堡❤️係我嘅至愛😋😋

係我心目中好高分既漢堡店🤩🤩