2018-11-28
餐廳細細,靠近馬路,行過未必咁容易發現,不過估唔到鋪頭細細,裝修幾用心,營造到外國漢堡店感覺,重點係漢堡幾出色!精選M5澳洲和牛煎蛋漢堡 $128呢個漢堡都幾令我深刻。首先,個和牛漢堡扒真係好濃牛肉味同埋牛嘅油脂味十足,其次就係佢中間夾咗流心煎蛋,流心煎蛋真係幾驚喜!蛋加牛肉呢個配搭真係一流!好好味~另外佢仲夾咗好多層唔同配料,例如脆脆嘅薯餅增加口感、蔬菜平衡翻油膩感,火腿加重鹹香味同肉感~漢堡都幾大件,配料豐富好味,下次有機會encore。墨西哥芝士夾餅(軟皮)$88 2件 佢有軟皮同脆皮揀,軟皮似kebah 皮,擺得耐都唔會變腍,而且拎起身食都方便d,口感厚實d,脆皮就薄同容易碎,個人鍾意軟皮。另外有6種配料揀,今次揀咗手撕雞同牛柳條。兩樣味道都唔錯,手撕雞入味,撕得比較細所以唔會太孩,牛柳條都juicy唔錯。加埋芝士、牛油果醬都幾濃郁creamy,但略嫌比較濃味同膩。一個人食曬有d 飽滯。餐廳有提供埋濕紙巾抹手都幾貼心。我見隔離台嘅炸粗薯條好似都唔錯,餐廳細細坐得窄d,但係味道唔錯值得一試。
精選M5澳洲和牛煎蛋漢堡 $128
呢個漢堡都幾令我深刻。
漢堡都幾大件,配料豐富好味,下次有機會encore。
墨西哥芝士夾餅(軟皮)$88 2件
餐廳有提供埋濕紙巾抹手都幾貼心。