2020-10-09
由於希望唔洗排隊,我下晝5:00就準時嚟等佢哋開門。結果唔使失望,一入去就有得即刻坐低。由於第一次嚟,梗係虛心問吓店員邊樣嘢好食啦,佢話佢自己最鍾意嘅係classic burger,但係如果我係第一次嚟就當然推介我試佢哋嘅招牌Honbo佢哋招牌都分咗三款,一款係1.0,一款係1.5,而第三款就係2.0, 其實佢哋嘅分別係在於塊beef patties嘅數量, 2.0係最大份嘅,可以跟返自己食量決定☺️我最後叫咗漢堡1.5加多個薯條!個餐一嚟到嘅時候新鮮滾熱辣,本身想影多幾張相,但係佢望落實在太好味,忍唔住影咗一張就開餐。食得出食材十分新鮮,牛肉又香又多汁,配埋佢新鮮煎嘅洋蔥同埋芝士,味道一絕,個包吸收左牛肉汁同其他配料嘅嘅香味,仲煎到脆一脆,所以零瀉好味。啲薯條就好食過一般大眾連鎖店嗰啲啦,不過唔算話太出眾。或者好似其他食評咁講,芝士醬薯條會出色一啲。講完食物講吓環境啦☺️個環境其實都幾有特色,配合埋音樂都幾輕鬆幾chill, 細細間,但係都坐得幾舒服有啲位仲可以望住窗外林景添。而員工服務態度方面,唔知係咪因為啱啱開店,佢又唔算話好上心,做做下就出咗去同其他朋友傾偈,又同人呃晒手,但係入返
我最後叫咗漢堡1.5加多個薯條!
而員工服務態度方面,唔知係咪因為啱啱開店,佢又唔算話好上心,做做下就出咗去同其他朋友傾偈,又同人呃晒手,但係入返嚟嘅時候就唔見佢有消毒,所以呢一方面都會有少少擔心。不過總括嚟講餐廳質素幾好,會下次再嚟試佢嘅classic burger同芝士醬薯條。