友人話成日想試呢間餐廳,但經常好多人,所以試唔到,今次終於有幸試到了😊由於幾夜先去到,就快截單.... 快快手叫左1.限定 素雞漢堡餐 同 2.牛肝菌糙米飯...餐仲包一款細沙律,沙律菜,餐湯,飲品。😽細沙律分量唔多,叫左麻香西蘭花沙律同椰菜花,都幾香,唔錯吖,主菜旁既沙律菜就冇配汁的(店主可考慮加少少汁,冇咁dry~)湯,係杯杯上,有豆香味,唔算好creamy,texture適中,我中意豆蓉湯,有豐富蛋白質👍🏼主菜:1. 素雞扒係豆腐扒,煎香,面頭有牛油果醬,漢堡包皮外硊,好夠味 ... 個人好怕啲漢堡好乾,但呢個唔會,夠juicy ... 多啲汁仲開心😋 仲有漢堡餐唔係配薯條,係蕃薯條,做得香脆,而且甜甜哋,yummy 2. 牛肝菌糙米飯,味道幾特別,啡菇分量十足,但糙米飯既味較淡,可能想突顯牛肝菌既香,個人來講,味道應該可以改善... 不過糙米飯仲有粟米,蘆筍加埋响入面.... 實在已經好感動😭飲品叫左豆漿,可以改善既地方係用膠杯同膠飲筒,如果唔用膠,環保啲就真係perfect 了 來到觀塘食到咁好味又營養豐富既一餐,真係好滾動☺️
餐仲包一款細沙律,沙律菜,餐湯,飲品。😽
主菜:
來到觀塘食到咁好味又營養豐富既一餐,真係好滾動☺️

• 素雞漢堡