踏入這家餐廳,就被一股溫馨氣氛迎面撲來。先嚟個珈啡渣焗肉眼扒,真係惹味到不得了!七成熟的牛扒外層微焦,香香脆脆,咬落去肉汁四溢,調味得嚟重口味足,啱晒我個食肉獸嘅胃口🍖!隔離啲薯條車厘茄又真係健康得黎幾好搭檔。換個口味,嚟個雞皮餃子。可唔可以咁講,呢啲餃子真係大出晒我個預料,個皮彈牙得黎唔會太厚,入面啲餡又香口得滯,簡直係雞皮新貴😉!加嗰沙律菜伴碟,清新解膩,食個幾個真係啱晒。飲品方面,個抺茶拿鐵下層嘅紅豆既甜又香,再加上暖呼呼嘅奶泡,冬天飲嘅正!梳打嗰邊就清新帶勁,精神啲😌。總括黎講,這次嘅食評探險,發現咗既美味又有創意,絕對值得再黎挑戰博呢!氣氛舒適,食物美味,落口感覺得到屋企嘅灣啲,幾有歸屬感,係一個會令人記住嘅好地方。下次揾食,記得再黎試下啦!🍵🥩🍰