喺IG比呢間韓式澡堂風café洗左幾次版,襯黎開長沙灣就一試。大熱天時,好彩到左唔使等太耐就有位。Café分左黑白2部分,一入門口係澡堂位,同埋白色既shower side,同朋友響到打左個卡,個個都問係咪去左staycation LOL 行入啲就係黑色格調,成幅牆都係一排排seoju,好似去左韓國咁! 食物方面唔敢嗌太多,始終cafe食物通常都係for打卡,唔敢抱咁大expectation,所以嗌左半份<甜辣炸雞> 、 <泡菜豬肉拌飯> 同 <tiramisu窩夫>。 半份甜辣炸雞有5件,一咬落去非常香脆,唔會太甜,肉質鮮嫩,朋友話好食過Nene chicken,估唔到ok喎! 泡菜豬肉拌飯就正正路路,分量都足,味道岩岩好,所以我地都唔冇再加辣醬。 tiramisu窩夫幾乎每台必點,但食完以上2樣已經好飽,味道唔錯,不過啲醬有啲稀。 呢間café打得卡黎食物水準高,少少美中不足就係吧枱下面放左好多雜物,有啲趕客,如果可以執執佢會好啲@@有機會會再黎!

甜辣炸雞  (半份)

泡菜豬肉拌飯

Tiramisu窩夫

有機會會再黎!
5 分鐘 (堂食)
甜辣炸雞  (半份)
泡菜豬肉拌飯
Tiramisu窩夫