2024-04-14
🫰幫襯過幾次,食物keep得住水準,份量多,又惹味👍🏻 泰式生蝦 生蝦大隻新鮮肥美,咬落去好有口感,加埋個醬同埋蒜頭好match🧊飛天炒椰菜苗 椰菜苗夠爽,個辣醬汁令你會想keep住食落去 (留意返係有啲辣既) 🙈燒雞翼燒雞翼好香脆,熱氣死🤣不過肉質就一般啦,如個一人一隻就岩晒 (一人兩隻就會飽)🤘🏻大部份食物上菜速度超快,見到碟清咗就會問你仲要唔要,然後就想收起佢,但係店員服務態度算有禮貌,唔會黑面,兩個人食左一個鐘左右,亦都冇話講我哋走嘅(不過我哋都識做,食完都好快走,費事阻住人做生意啦。) 不過我都明嘅,因為佢啲生意真係好好,好多客喺出邊等入座。七點前去就穩陣啲啦,大機會唔使等👍🏻⚡️地方雖然大,但係好多枱,拎得多嘢未必有位俾你擺,會有啲逼夾,輕便去就坐得綽綽有餘⚡️消費滿$300先可以用信用卡驚喜度:7.5/10回頭度:8/10舒適度:6.5/10🎡餐廳資料餐廳名稱:泰仔美食餐廳地址:港鐵宋皇臺站B3出口
泰式生蝦
飛天炒椰菜苗