餐廳: 稻香 (皇室堡)
資訊:

2021-04-25 1166 瀏覽
香港澳龍大平賣、自己入貨都要成兩百蚊一隻啦,依家有人幫你煑埋、周末價都係兩百,平日仲平$168咋,你都咪話唔抵食囉😝澳洲龍蝦啖啖肉又彈牙,真係點整都咁好食🦞😋鮑魚無花果燉湯$28/盅,味道清甜幾好味!晚市優惠仲有一蚊乳鴿、雖然周末賣$18但係點計都係咁平!成隻食有少少冇儀態、不過感覺都幾爽!新鮮炸起熱辣辣、好夠味毋須點醬已經好夠味👍🏻👍🏻晚市時段優惠仲有大把選擇,孖寶$188向十幾個餸任揀兩款、我哋點咗蒜蓉粉絲蒸扇貝+椒盬瀨尿蝦!扇貝都唔算細隻、勝在夠味唔過熟!不過尿蝦就太細隻、應該點椒鹽鮮魷或者豉油皇海中蝦應該好食好多!留返下次再試!而家酒樓生意真係好難做、希望大家盡快有啖好食啦🥲
鮑魚無花果燉湯$28/盅,味道清甜幾好味!

而家酒樓生意真係好難做、希望大家盡快有啖好食啦🥲
上湯澳洲龍蝦
王子乳鴿