2020-11-27 62 瀏覽
• 汁燒免治雞肉軟骨棒(付月見) $30食日式串燒必點!雖然軟骨棒燒得唔夠焦香,不過生雞蛋為佢加左唔少分數,蛋黃味超香濃,強烈建議一定要揀有蛋嗰款!• 鹽燒prime牛小排 $38推介!油脂味充足兼且牛味濃郁,燒得啱啱好唔會過熟,夠juicy,我哋Encore左兩串😳• 薄切牛舌尖漬燒 $28@2成個menu中唯一一份有兩串,亦都係價錢最抵,牛舌爽口,CP值高😚• 西班牙黑毛豬五花腩 $26半肥瘦五花腩脂香十足,唔會嚡口,小小鹽簡單調下味已經十分之好食🤤• 鹽燒豚肉荔枝卷 $22薄薄一片豬肉包住荔枝,清甜不油膩🥴• 麻辣豚肉蒜芯卷 $22佢哋麻辣調味真心做得好正,麻得黎夠香夠辣,食完嘴仔會有一陣麻痹感,好爽!蒜芯味道唔會好勁🥵• 蒜蓉燒廣島蠔 $42蠔肉比我想像中細,燒得有啲乾冇乜汁,所以唔太推介😢• 牛油芝士焗雜菇 $38邪惡拉絲芝士、牛油同雜菇,成個配搭基本上冇得輸,不過芝士好快就凍左要趁熱食😏
• 汁燒免治雞肉軟骨棒(付月見) $30

• 鹽燒prime牛小排 $38

• 薄切牛舌尖漬燒 $28@2

• 西班牙黑毛豬五花腩 $26

• 鹽燒豚肉荔枝卷 $22
薄薄一片豬肉包住荔枝,清甜不油膩🥴

• 麻辣豚肉蒜芯卷 $22

• 蒜蓉燒廣島蠔 $42
蠔肉比我想像中細,燒得有啲乾冇乜汁,所以唔太推介😢

• 牛油芝士焗雜菇 $38