餐廳: 漁樂 (TKO Spot)
資訊:

2021-11-28 313 瀏覽
今朝外賣自取早餐,預計時間11:37可取,11:20左右到達,即管問下有得攞未,未有啦,繼續等,11:40再問,未有,問門口職員確定有做緊呢個order,職員肯定有及強調呢個order係佢接,佢清楚肯定,11:50同一職員通知我,其中一個歺野菌炒蛋冇野菌,我問點解到而家先講,我黎咗咁耐,佢亦知我等緊呢個order,佢唔早D講,佢竟然仲話我落order時已經冇野菌了,咁我第一次問佢攞歺時都佢又咁同我講😥😩。之後佢提議我下次買時補番D野菌比我😒。唔知幾時再買,唸住取消呢一個歺,又唔得,要我自己OpenRice到攪,最後,補腸仔,等一陣又話冇,要補歺肉,冇計。

外賣自取