2019-07-14 383 瀏覽
紅磡日本餐廳多 居酒屋又多 今次朋友話試試而間德美居酒屋。場內環境相當闊落同都幾舒服,好有居酒屋嘅感覺。正正係午餐時間,所以有lunch set選擇。佢餐牌大多數都係定食同烏冬,價錢就還可以 普普通通啦,唔算太貴既。講講佢上菜速度,真心比較慢。我同朋友點左個牛扒定食同便當🍱。我都明白牛扒處理可能比較慢但係便當應該可以快啲因為都係整定嘅。我地前後落單到上菜都等左30分鐘有多,如果趕趕地時間就要考慮下啦。每個套餐都有沙拉同蒸旦加個麵豉湯配番。我覺得味道還可以既,天婦羅 正常啦,不過不失。中間主菜係炆牛肉,味道幾好但好老。魚生好細塊。$89我覺得好唔抵食,整體份量好小。而塊牛扒我要講一講,佢真心好鹹。佢唔係濃味甘簡單,我朋友食得濃味都頂唔住。我唔知係咪塊牛扒唔新鮮所以佢要整到咁鹹。個醬好多好鹹!
紅磡日本餐廳多 居酒屋又多 今次朋友話試試而間德美居酒屋。

場內環境相當闊落同都幾舒服,好有居酒屋嘅感覺。
正正係午餐時間,所以有lunch set選擇。

每個套餐都有沙拉同蒸旦加個麵豉湯配番。

便當三段

安格司牛扒定食
而塊牛扒我要講一講,佢真心好鹹。