2019-10-22
Reservaiberica_tapas_bar_cafe西班牙的味道🧡10月生日的天枰友約埋friend來到吃bday lunch😆都想讚自己冇揀錯 因為真係幾好食 叫左2個set lunch (2 tapas + main course + drinks)#西班牙薯仔蛋餅 🥚個蛋餅好似蛋糕形咁 有粒粒薯仔好有口感,仲有個邊脆脆地😋#西班牙凍湯🍲個凍湯有啲酸,味道唔識形容..就是我唔太鍾意🤣#炒西班牙辣肉腸第一碟上既小食,都有成6-7塊架🤤🍖唔算好辣配上多士食so good!#白毛豬火腿多士🐖白毛豬配上已經搽好左既蕃茄多士 好match~#大蝦意粉配香草蕃茄醬得一隻大蝦有點失望,但個意粉好好味軟硬度岩岩好,同朋友搶住食😂#香煎紅鯛魚略嫌有點乾有點燶,但魚加上椒類同洋蔥好惹味又係滿滿既蕃茄 😆食左咁多樣,有冇留意樣樣都有蕃茄😂其實本身我對蕃茄麻麻地,不過新鮮蕃茄切碎同白毛豬一齊食好鬼清新@@雖然地方不大,但坐得舒服😌可以值得再來!喂喂 個咖啡都好飲(我叫左杯 #cappuccino )🙃 食生日飯唔一定要食晚飯 又靚又好食既Lunch reservaiberica都係好好既選擇👍🏼
西班牙的味道🧡
都想讚自己冇揀錯 因為真係幾好食
#西班牙薯仔蛋餅 🥚個蛋餅好似蛋糕形咁 有粒粒薯仔
好有口感,仲有個邊脆脆地😋
#西班牙凍湯
🍲個凍湯有啲酸,味道唔識形容..就是我唔太鍾意🤣
#炒西班牙辣肉腸
第一碟上既小食,都有成6-7塊架🤤
🍖唔算好辣配上多士食so good!
#白毛豬火腿多士
🐖白毛豬配上已經搽好左既蕃茄多士 好match~
#大蝦意粉配香草蕃茄醬
得一隻大蝦有點失望,但個意粉好好味
軟硬度岩岩好,同朋友搶住食😂
#香煎紅鯛魚
略嫌有點乾有點燶,但魚加上椒類同洋蔥
好惹味又係滿滿既蕃茄 😆
食左咁多樣,有冇留意樣樣都有蕃茄😂
雖然地方不大,但坐得舒服😌可以值得再來!
喂喂 個咖啡都好飲(我叫左杯 #cappuccino )🙃
食生日飯唔一定要食晚飯