2022-09-12 374 瀏覽
葵芳濃芝士奶蓋茶芝味 呢間係葵芳都幾出名 見到網上票選top10芝士奶蓋茶 又去試試 簡單紀錄下.⭐️Oero白雪雪表面落左幾多oero碎碎 表面仲有奶蓋佢地既奶蓋係偏少鹹feel 相對芝士味會出啲唔錯既奶昔 有奶香 即使冰溶左都保持到.⭐️士多啤梨奶昔賣相好靚 用左有大粒果肉既糖漿飲得到底下有唔少士多啤梨果肉整體偏甜 有明顯奶香 既奶昔貪心既我表示會再想要多d果肉但如果鐘意fresh 低糖feel 就未必鐘意呢杯.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_葵芳#hkfunfoodrecord黃店.#茶芝味 (葵芳)地址:葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B07號舖.⭐️評分:味道:4/5環境:-/5服務:3.5/5抵食:3/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長.‼️想睇更多資訊‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblo
⭐️Oero白雪雪
但如果鐘意fresh 低糖feel 就未必鐘意呢杯
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_葵芳
#hkfunfoodrecord黃店
#茶芝味 (葵芳)
地址:葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B07號舖
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #葵芳美食 #台飲 #芝士奶蓋 #一日一黃店