2019-12-29
今次既日式拉麵真係冇得輸!! 👍🏻湯底濃郁,飲完又冇味精,推介❤餐牌上既拉麵湯底有豚骨湯、雞白湯、魚介湯,我地叫左一個較濃郁既湯底- 豚骨拉麵 ($83)🍜,再加配木耳($10)、溏心蛋($14),好豐富🤩 第一啖飲係覺得好濃郁、加埋幼麵一齊食,好夾,食完之後覺得勁飽🤣🤣如果唔中意太濃郁,但又想試下豚骨湯,建議食雞白湯豚骨拉麵 ($88)🍜,有1/3係豚骨湯、2/3係雞湯,雞湯不會太濃郁,但相反個雞味好出,好似平時飲果D雞湯咁,好鮮甜,粗麵都好好味,再加配豚肉叉燒4片($20),因為煎過更香口,比拉麵既豚肉更好食😂小食就叫左山葵蛋黃餃子 四隻($38)見呢個係推介就試下,最中意係個山葵蛋黃醬,同個餃子好夾~同埋上碟時好熱,即叫即做👍🏻最後加埋兩杯果汁,結束左豐富又好味既一晚😋
小食就叫左山葵蛋黃餃子 四隻($38)
最後加埋兩杯果汁,結束左豐富又好味既一晚😋