2023-03-19
濕地公園的驚喜 勁大份德國豬手今次去咗一間非常值得推介嘅餐廳,環境非常舒適,服務態度亦非常好,讓我有一個非常愉快嘅用餐體驗。食物方面,我點咗一份超大份嘅德國豬手同一份fish & chips。嚟到真係勁驚喜,超大份!德國豬手非常嫩滑,肉質鮮美,配特製醬汁,味道非常好。而fish & chips方面,一樣大份,魚肉鬆軟,外層酥脆,配上薯條,超級正,超級好食。除咗食物之外,餐廳嘅環境亦非常美麗。餐廳設計風格簡約大方,燈光柔和,讓人感到非常舒適。此外,餐廳嘅服務態度亦非常好,服務員非常友善,熱情地為我們服務,讓我們感到非常貼心。最後,我叫咗一杯檸檬茶,味道非常清新,酸酸甜甜,非常適合消暑解渴。總括而言,這間餐廳非常值得推介。食物美味,環境舒適,服務態度好,讓我有一個非常愉快嘅用餐體驗。如果你想要嘆食同享受一個舒適嘅用餐體驗,這間餐廳絕對係你最好嘅選擇!另外,值得一提的是,這間餐廳位於天水圍的濕地公園內,環境非常清幽自然。