一直都好想食「小茶角」呢間主打牛角包Burger嘅台式小店,佢分別喺屯門及濕地公園設有分店🥹 難麥戥早前去咗濕地公園行吓,終於去咗附近呢間分店食嘢😋呢度嘅環境又靚又舒適,啲枱櫈都好大好舒服,仲有啲好得意嘅掛畫,食物嘅價錢都好抵食😋!🐮🥐 牛魔王 ($69,套餐加$10)大推呢個「牛魔王」牛角包漢堡😍! 個牛角包超鬆脆🥐 入口牛油味仲好香添🤤 裏面仲有超多餡:手打牛肉漢堡、蛋、蘑菇、芝士、煙蕃茄🤭 牛肉超厚,牛味好突出,加埋炒滑蛋軟綿綿同蕃咖好夾又好juicy😚 欲罷不能呀😍跟餐仲有粟米忌廉湯同飲品添🥤!🦞🥐 蝦兵蟹醬 ($59)我仲嗌咗另一個牛角包漢堡「蝦兵蟹醬」,又有另一番風味😍!呢個漢堡包都一樣又香又鬆脆🤪 入面嘅餡料有吉烈蝦肉漢堡、蕃茄、蟹籽醬😋 個蝦肉漢堡入面有超多隻蝦,好鮮香🦐 仲有juicy嘅蕃茄同又香又creamy嘅蟹籽醬,yummy😋!🍝 蕃茄大蝦意粉 ($74,跟餐加$10)除咗招牌嘅牛角包漢堡🍔,我哋仲叫咗個蕃茄大蝦意粉,個蕃茄汁🥫好香濃好正,仲有超多蕃茄肉添😍 仲有成四隻大蝦,啲肉好爽彈,正😆☕️ 髒髒咖啡 (套餐+$5)🍵 宇治抹茶拿鐵 (套餐+$10)靚靚又打卡

🐮🥐 牛魔王 ($69,套餐加$10)
跟餐仲有粟米忌廉湯同飲品添🥤!

🦞🥐 蝦兵蟹醬 ($59)

🍝 蕃茄大蝦意粉 ($74,跟餐加$10)

☕️ 髒髒咖啡 (套餐+$5)
🍵 宇治抹茶拿鐵 (套餐+$10)
靚靚又打卡嘅飲品都係加$5/$10就有😍 咖啡苦而唔澀~ 抹茶香濃又靚😋