2025-01-16 83 瀏覽
喺桂花小幸叫嘅外賣真係令我非常失望,完全唔符合我對你哋餐廳嘅期望!以下係我遇到嘅嚴重問題:首先,俾錯食物嘅情況實在難以接受。我清楚咁叫咗牛三寶,但送到嘅竟然係雞,完全唔係我訂嘅嘢,呢個係基本嘅服務失誤。其次,包裝極度唔實,湯洩漏晒,導致湯浸晒落啲飯度,搞到飯都完全冇得食,呢個係包裝問題,亦顯示出你哋未有妥善處理外賣包裝。更加離譜嘅係,食物嘅份量明顯不足,魯肉同湯只得一半,好似畀人食過咁,實在令人懷疑食物出品質素。此外,飲品更加係完全漏俾,成個訂單俾我嘅感覺就係隨便草草了事,完全冇顧及顧客體驗。呢單外賣實在令人無語,希望你哋可以正視問題,改善服務同處理好外賣流程🫨

外賣送餐