2019-09-19 830 瀏覽
最近黃埔好多狗,搞到作為精神上嘅街坊嘅我呢排都好憤怒。我怒火攻心搞到女朋友都有啲熱氣,本身想去懲罰下歇腳亭下下火,但女朋友想咬嘢先,唯有揀啲凍嘢食下。係廟仔拜完神求下香港警察全家幸福之後行行下就去咗呢間新開嘅日本嘢,講到瀑布麵好好食咁,幾年前呢種麵上面印埋心經添啦,個樣都係粗啲嘅河粉啫,我一路心入面串佢一路行入去。唔講咁多我即刻叫個闊麵先,咁都係例牌將啲料加入個汁,好似soba咁食冇乜特別。直到見到隻um春蛋,我開始唔夠膽係心入面串間鋪,用紙巾抺下啲冷汗後我即刻將麵雪雪雪放入口,不得不承認隻春強令個麵更掛汁,wise move。呢度有五六七八條麵,一條可能有廿幾cm,駁埋一齊應該矮我少少。仲要補多句啲水檸得好誇,我就咁睇個水壺起碼有十片檸檬,好似唔洗錢咁。