2024-09-01
同朋友食完飯唔想咁早走傾多陣計就梗係去食個甜品,去到甜品鋪排晒隊,不過好彩好快入得😌見到排長龍就知一定係唔伏先🤣一路食見到不停有人入,果然係人氣甜品店冇揀錯!中式西式甜品都有,實有一款岩食😋香蕉朱古力醬焦糖脆脆窩夫窩夫即叫即造,熱辣辣脆脆地🤤加埋面頭雪糕同cream冰火兩重天🤭一啖雪糕一啖香蕉再一啖窩夫,一次過滿足你三個願望🤤🤤凍鮮雜果椰汁仙草雜果份量超多唔孤寒,生果全部都又甜又新鮮,底下有椰汁西米同仙草,一啖生果一啖椰汁仙草最正😋🤑 人均消費:~$40🤩 推薦指數:8 / 10📍 餐廳資料:聰。C Dessert (灣仔)灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1D號舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*喜歡我的食評請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #灣仔美食 #甜品 #糖水 #窩夫
香蕉朱古力醬焦糖脆脆窩夫
凍鮮雜果椰汁仙草
🤑 人均消費:~$40
🤩 推薦指數:8 / 10
📍 餐廳資料:聰。C Dessert (灣仔)
灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1D號舖
#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #灣仔美食 #甜品 #糖水 #窩夫 #聰Cdessert