2022-06-11
✨Seaside Honey 蜜香紅茶 $52有一種淡淡天然蜜糖香味。比較特別嘅一款茶,通常平時都係飲水果茶較多。朋友好鍾意呢款茶,問可唔可以買返屋企,但可惜只可以係店入面飲到。推介推介!✨Rock Oolong Latte 岩茶牛奶 $45選用大紅袍沖製,但我覺得係有少少蜜味嘅奶茶🤣(比平時我自己用普通紅茶加牛奶甜)飲落口好順滑,奶味較重!✨大紅袍黑糖麻薯蛋糕卷同埋岩茶牛奶味道類似,中間夾住兩舊黑糖麻薯😋蛋糕、麻薯同忌廉比例剛剛好,不會過甜!環境:4.1/5木系裝修風格,好簡潔,店內座位不多。下午時間會比較多人,到傍晚六點左右開始會明顯少啲人。服務:4/5店員都會好熱心咁推介,問你想飲咩類型嘅茶再介紹返。蜜香紅茶就係店員嘅推介☺️食物:4.2/5比想像中有驚喜😳下次想試吓bagel,好似好吸引!⚠️下午六點後冇熱食提供Revisit: Yes
✨Rock Oolong Latte 岩茶牛奶 $45
✨大紅袍黑糖麻薯蛋糕卷
環境:4.1/5
服務:4/5
食物:4.2/5
比想像中有驚喜😳下次想試吓bagel,好似好吸引!
⚠️下午六點後冇熱食提供
Revisit: Yes