2023-07-23
經過灣仔見到呢間西班牙菜好似唔錯,所以入去試吓,估唔到真係有驚喜非常高質,推介💖🔸•炒墨魚• $88非常有驚喜💖 炒墨魚口感彈牙好香,重點係個蒜蓉蛋黃醬Aioli🧄🥚,撈埋一齊食+羽衣甘藍,真係超級無敵好食🤤🤤🤤🔸•西班牙蛋餅• $88以為好感偏實淨,但係切落去仲有啲蛋汁bid出嚟😝 點埋蛋黃醬同茄汁好味道😋🔸•黑松露薯條• $88呢個真係好推介‼黑松露薯條係用黑松露油去炸,所以好香黑松露味🤤 薯條新鮮炸起,非常香脆,仲有好多黑松露芝士蒜泥喺面,味道超級濃郁,必食🤤🤤🤤🔸•西班牙海鮮飯• $328食西班牙菜一定要食西班牙海鮮飯😝🥘 今次食咗海鮮飯💖 西班牙飯即點即製,好多海鮮,包括大條魷魚、青口、大蝦、帶子,好豐富😚海鮮好新鮮,份量又多🌟 飯粒口感al dente,加上鑊底少量飯焦,味道主要係蕃茄口味🍅仲有好多辣肉腸🥓店員仲非常友善,送咗兩杯西班牙檸檬啤酒俾我哋飲,非常容易入口💛就算本身唔飲開酒嘅朋友都會欣賞(就好似我自己咁😆)啤酒送薯條非常正🤤 整體覺得食物、環境同服務都好好👍🏻 推介💛⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🐽 Overall : 8/10 🐽 Revisit: Yes
🔸•炒墨魚• $88
🔸•西班牙蛋餅• $88
🔸•黑松露薯條• $88
🔸•西班牙海鮮飯• $328
整體覺得食物、環境同服務都好好👍🏻 推介💛
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🐽 Overall : 8/10