Lunch time同同事放肆啲去食呢間板神,揀左特選鉄板焼ランチセット(lunch set),不過佢menu既日文呢隻字係錯架🤣,扣少少分唔夠專業。環境就好正,可以望住師傅即刻燒😍,詳細就請睇圖😝。🔅前菜 & 沙律沙律同漬物份量啱啱好,酸酸地幾開胃😋。🔅大蝦好大隻,蝦肉都幾彈牙,有幾款醬同檸檬點,都幾夾👍🏻。🔅帶子睇圖都知佢有幾正!大大粒,係好靚既刺身級帶子,好鮮!簡單黎講就係好正😎!🔅厚燒A5和牛 & 薄燒澳洲和牛對比起海鮮牛就普通啲,薄燒和牛加左蔥蒜都夠香既。🔅法國鵝肝煎完即食好香好重油分,入口即溶,有個迷你burger夾住就即刻無咁邪惡就唔會覺得好膩,一流👍🏻!🔅炒飯炒飯加左蔥蛋和牛碎炒,炒到粒粒分明,好香🤤。不過和牛份量多少少就好🤣。💬Lunch set係超抵食,過下omakase癮又唔貴,佢既海鮮同鵝肝真係好出色👍🏻,加埋成個環境同景真係好正💛。

前菜 & 沙律
🔅前菜 & 沙律
沙律同漬物份量啱啱好,酸酸地幾開胃😋。

🔅大蝦
好大隻,蝦肉都幾彈牙,有幾款醬同檸檬點,都幾夾👍🏻。
帶子
🔅帶子

🔅厚燒A5和牛 & 薄燒澳洲和牛
對比起海鮮牛就普通啲,薄燒和牛加左蔥蒜都夠香既。
法國鵝肝
🔅法國鵝肝