2019-01-23 183 瀏覽
本身在灣仔區工作,日常都同啲同事經過尼間餐廳但一直都冇試過。今日見到個型仔經理企在門囗(嘩仲要噤鬼凍。都咁落力推介是日午餐) 好我哋今日4個人就决定試一下。一行4人分别叫左4份唔同的set lunch. 真心講經理叫我哋試佢地的意式牛扒, 真係好味。分量同質量絶對對得住尼個價錢。其如分别叫左意大利飯&牛舌意粉味道都唔錯。不過pizza就真係要改善一下。皮太厚口感似麵包。唔好食! 不過我相信我會再黎食午餐或晚飯, 原因係服務質素, 及食物質量, 價性比, 絶對合格特別係在港島區。再加上經理大力推介個爷頭扒大餐4個人份量都唔駛700蚊。真係超值, 所以我一定會再黎試吓(個經理好好人嫁。佢話下次請我飲紅酒)
(個經理好好人嫁。佢話下次請我飲紅酒
  • 午餐意式牛扒