2024-06-11 20 瀏覽
🐮知道豬生中意食牛腩, 今次我哋專程黎到灣仔食呢間明星都推薦嘅潮牛腩!!! 店外貼滿名人合照超誇張, 我哋呢個lunch嗌咗牛坑腩河粉, 牛筋腩河粉, 清湯蘿蔔淨食同2杯餐飲~ .店舖標榜用騸牯牛, 並且用18小時熬製牛骨湯,超有誠意~牛腩一到已經急不及待要品嚐, 佢嘅牛坑腩肉質細嫩, 牛味超濃, 湯底唔油膩, 而牛筋腩嘅牛筋亦滿滿骨膠原! 河粉通透唔厚身~ 淨食蘿蔔超清甜, 完全冇筋!!!.📌 潮牛腩灣仔謝斐道307-311號快添大廈地下2號舖.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #wanchai #牛腩 # 潮牛腩 #牛坑腩 #牛筋腩 #灣仔
🐮
📌 潮牛腩