聖誕前放一日假比自己抖抖,今日去左屋企附近既t.w.i.g. Cafe食個brunch先再繼續做其他野餐廳提供多款手工蛋糕、鬆餅、小食,仲有窩夫三文治做主食🥰🌟和風炸雞 ($78)餐前小食我地就揀左和風炸雞,上面灑上紫菜粉,即叫即炸熱辣辣,雞肉依然保持嫩滑多汁👍🏻👍🏻🌟牛肉漢堡窩夫 ($158)主食我地就揀左牛肉漢堡窩夫,建議兩個人share一份主食,留返quota試其他野,擺盤好精美,牛肉漢堡煎到好香,上面有塊半溶既芝士同椰菜沙律,口感層次非常豐富,主食窩夫可以配沙律或薯條,我地就揀左邪惡既炸薯條🍟推介大家一定要試下呢個💯🌟t.w.i.g.布丁 ($68)甜品就揀左佢地既signature t.w.i.g.布丁,焦糖布丁上面加左乳酪泡沫,食落唔會好漏,再配埋杯濃縮咖啡☕️大滿足👍🏻👍🏻🌟Latte ($40)今朝太早起身要飲返杯回魂啡先得,叫左杯熱latte,拉花做得幾好,咖啡味亦夠香濃😚😚🌟Iced Chocolate ($58)呢個Iced Chocolate好有驚喜,漸層效果做得好靚,而且唔會死甜,高質😍😍😍

🌟和風炸雞 ($78)

🌟牛肉漢堡窩夫 ($158)

🌟t.w.i.g.布丁 ($68)

🌟Latte ($40)

🌟Iced Chocolate ($58)