2016-11-05 551 瀏覽
我諗喺灣頭做野嘅人對巴蜀軒應該都唔會太陌生,喺灣仔東黎講已經算係性價比比較高的一間餐廳了!(喺灣仔東有太多>$100的午餐了!今次去食…可能因為天氣轉涼關係,所以好多人排隊!其實平時都要等陣,大概10分鐘左右,但係今次等左30分鐘先入左去,趕唔切食第一輪!我地都成日去,所以一坐低就可以落order了!平時都會點豬扒+雞翼米線中辣走芽又蔥又酸!哈哈~不過今次一坐低就見到隔離位叫左樣第一次見到既野-黃金芝士丸!因為第一次見而隔離位又讚好食,所以試下!其實佢就係炸左既芝心丸!但係因為夠熱,所以一咬入口真係會拉到芝士出黎!真係唔錯。但係我地都係覺得如果黎呢度食會間唔中點下(雞翼無得輸嘛)但係就一定唔會就咁點呢個丸囉~好似差咁d野咁。同同事點左一樣樣既野,只係少左酸。但係好似差咁遠既?我覺得整體係真係好食既,特別係個扒、花生同埋雞翼!(食過雞扒炸到太乾,覺得麻麻)但係個辣每次都有出入!個人認為應該係唔同既人整個汁既關係!有時揀小辣都已經好夠,有時中辣又一d都唔辣。有次試過一上台就wow見到都覺得正同夠辣,有時又真係食完覺得會唔夠喉!希望店主可以改善下~keep住穩定d既水準! (同埋服務
(喺灣仔東有太多>$100的午餐了!

同同事點左一樣樣既野,只係少左酸。但係好似差咁遠既?
我覺得整體係真係好食既,特別係個扒、花生同埋雞翼!

希望店主可以改善下~keep住穩定d既水準! (同埋服務態度都有待改善)
2016-11-04
30 分鐘 (堂食)
  • 豬扒
  • 單骨雞翼