2021-05-31
灣仔係其中一個地區,當你有時間閒逛時,四處都充滿療癒嘅風景,亦令人可以有置身外地嘅感覺😎去APT. Coffee 沿路已經令你心情開始調節⋯⋯l佢哋裝修以白色灰色簡潔為主,室外坐位比室內坐位多,當日去到未到lunch time,但室內位置已經坐滿,佢四周環境比較空曠,亦冇乜車,所以坐喺室外都冇問題,亦正好可以影多幾張相,佢哋亦歡迎攜帶寵物,當日就見有人帶埋主子去飲咖啡, 見Cafe唔單止攞水比客人,之後亦攞咗一碗水比主子嘆,非常貼心❤️食物☕️🥗佢嘅咖啡你可以選擇House Blend或者seasonal blend,亦可以揀你咖啡嘅濃度intense/strong/mild,如果飲white,仲可以揀你想奶打成點,我就揀咗* Iced house blend black $35🥤- 好少飲凍咖啡仍然可以飲到重嘅咖啡味道,我已經唔係揀最濃,但都非常夠味👍🏻令我走嘅時候忍唔住都買咗幾包佢嘅drip bag ($20包)返屋企比屋企人試試* Salad $88- 有11種蔬菜俾你選擇,沙律醬亦有三種可以選擇,我就揀咗kale and quinoa,grilled corn,pumpkin 配h
佢哋裝修以白色灰色簡潔為主,室外坐位比室內坐位多,當日去到未到lunch time,但室內位置已經坐滿,佢四周環境比較空曠,亦冇乜車,所以坐喺室外都冇問題,亦正好可以影多幾張相, 佢哋亦歡迎攜帶寵物,當日就見有人帶埋主子去飲咖啡, 見Cafe唔單止攞水比客人,之後亦攞咗一碗水比主子嘆,非常貼心❤️
食物☕️🥗
* Iced house blend black $35🥤
* Salad $88
- 有11種蔬菜俾你選擇,沙律醬亦有三種可以選擇,我就揀咗kale and quinoa,grilled corn,pumpkin 配honey mustard dressing. 蔬菜新鮮清甜配沙律醬非常凊新好味👍🏻