相信來訪呢間店嘅人都一定係睇到好評先去 因為餐廳位於轉角位嘅後街 正常路過係唔會搵到佢😂睇落餐廳平平無奇 但係牛肉麵有驚喜⚠️⚠️⚠️▾▾🍜餐廳每款湯麵都可以轉✧蕃茄湯底 (+$𝟑)✧麻辣湯底 (+$𝟔)✧麻辣乾拌麵 (+$𝟔)今次同朋友都選擇左原本既湯麵😊麵身滑但偏淋 如果彈口d會更好👍🏻👍🏻👍🏻🐮🐄🐮🍜牛三寶牛肉麵 $𝟕𝟎 ▾牛三寶包括牛肚•牛展•牛腩 😚😚😚好足料既三寶☺️☺️最欣賞係炆到好淋&入味既牛肚同牛腩🤪🤪而且牛腩唔會好多肥肉👍🏻👍🏻湯底方面係比較甜既牛肉湯味 唔會太鹹😝😝🐮🍜 麻辣牛肉麵 $𝟕𝟒 ▾ 大推麻辣湯底⚠️麻辣味恰到好處而且好香濃唔會蓋過牛肉湯嘅藥材味👍🏻👍🏻牛肉又係大大舊 淨係食肉都夠飽😂🐥 台灣鹽酥雞 $𝟑𝟒 ▾鹽酥雞炸得好鬆脆可口😜食落感覺唔會太油膩😚😚而且今日雞塊嘅size岩岩好成件放入口☺️☺️✦整體✦喺香港要搵到間比較正宗啲好食嘅台灣麵唔容易😌難得搵到間整體上都幾好食 絕對係牛魔王之選⚠️😈😈😙😙而且餐廳裝修都有台式小店既感覺😜當自己去咗台灣一趟😚╼ ╾💰 $𝟽𝟶-$𝟾𝟶 𝘱.𝘱 ( 𝟸 𝚙𝚙𝚕 • 𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑 )🔎 牛霸小麵店🔍📍 灣仔安樂里1號利昌大廈地下低層D
▾▾

🍜餐廳每款湯麵都可以轉
✧蕃茄湯底 (+$𝟑)
✧麻辣湯底 (+$𝟔)
✧麻辣乾拌麵 (+$𝟔)

🐮🐄🐮🍜牛三寶牛肉麵 $𝟕𝟎 ▾

🐮🍜 麻辣牛肉麵 $𝟕𝟒 ▾