2024-05-27 91 瀏覽
🍱餐廳:Mansons Lot🏫地址:灣仔汕頭街1-3號地下☎️電話:23621899以前喺灣仔返工嘅我,今日返嚟同舊同事聚一聚,就揀了這間以黑膠唱片做主題的寧靜小店嘆吓,真係好舒服❤️呢度店員嘅服務態度親切,閑談中知道餐廳主打All day breakfast /Crepe / Lasagna / 咖啡豆調配手工啤及Cocktail ,其實睇餐牌飾物嘅款式都好多,今日就試吓下面呢啲😁~Seared Tuna Salad材料超豐富,有吞拿魚、煙三文魚、新鮮沙律菜、蕃茄仔等等,沙律醋調味適中,很開胃,真係好味又健康嘅選擇😋~Avocado & Prawn Omelette奄列煎的時間啱啱好,上枱有蛋香味,食落去雞蛋入口嫩滑,真材實料,裏面有好多牛油果同蝦🦐,又唔使驚唔夠飽,除咗奄列仲有麵包同沙律菜,好正👍~Mixed Berries French Toast with Ice Cream厚厚的法式吐司,配以新鮮的草莓及藍莓,上面加上冰淇淋,有酥脆、酸甜、清新及豐富的口感,食呢個甜品很有幸福感😀整體嚟講,喺度嘆咁多美食,仲叫埋Cocktail (Espresso Martini 同Mojito
🍱餐廳:Mansons Lot
🏫地址:灣仔汕頭街1-3號地下
☎️電話:23621899

~Seared Tuna Salad

~Avocado & Prawn Omelette

整體嚟講,喺度嘆咁多美食,仲叫埋Cocktail (Espresso Martini 同Mojito)同朋友傾吓計,真係賞心樂事😍