有時真係聞名好過見面千萬倍。見openrice笑笑指數不低,專登走去一試。點知係貼錢買難受、絕無下次!!都係嗰句,貴店如果睇唔起買特價食物嘅客人,大可不必做特價促銷、並列明最低消費吧!!!當晚終於去貴店,滿心歡喜一試!卻換嚟兩個染金髮態度超惡劣嘅職員不斷白眼、喁喁細語講什麼嗰D只買cheap嘢等等......而家仲咩事,唔知仲好似我做錯什麼!!我的確買大部分特價手卷,但如果覺得客人消費低,貴公司為何做特價,而且所岀售的特價食物品質超差!三文魚、帶子、鰻魚壽司超唔新魚鮮,連飯都又硬又散!三文魚&軟殻蟹手卷勁唔好食,紙菜又淋又唔新鮮!咁嘅服務、咁嘅態度、咁嘅食物質素.....應該正如貴店名字所暗示,給客人一種"隨您鍾意"食就食、唔食就算嘅宗旨吧!

三文魚、帶子、鰻魚壽司

超唔新魚鮮,連飯都又硬又散!

三文魚&軟殻蟹手卷

勁唔好食,紙菜又淋又唔新鮮!

2017-03-16