🎀主打法國菜嘅「Boire et Manger」,雖然環境唔大,但座位寬敞舒適,氣氛情調都唔錯,好適合朋友/情侶談心約會!🍽️Set Dinner 非常豐富,包括左2隻新鮮生蠔、煙三魚他他、餐湯餐包、主菜、甜品同飲品。🥗前菜煙三魚他他咸香鮮甜,配上柚子汁清新開味!🥩主菜安格斯封門柳($438)牛柳煎得外脆內嫩,口感軟腍無筋,牛味香濃充滿肉汁,連旁邊既配菜薯仔都好好味呀!🧇甜品自選法式可麗餅甜品非常出色,餅皮極之薄脆,配上焦糖同雲呢拿雪糕,口感變得Q軟,令人回味無窮!💖另外仲散叫左以下兩款開心Share,比較推薦後者,牛尾燉得軟腍入味,自家製麵條煙靭彈牙,我就鍾意濃味少少,加左辣椒仔更惹味呢!🦀️蟹餅配甜粟米蛋黃醬($98)🐮帕爾馬芝士牛尾蘑菇意大利細麵條($19)

🎀

🍽️

🥗前菜
煙三魚他他
咸香鮮甜,配上柚子汁清新開味!

🥩主菜
安格斯封門柳($438)

🧇甜品
自選法式可麗餅

💖

🦀️蟹餅配甜粟米蛋黃醬($98)
🐮帕爾馬芝士牛尾蘑菇意大利細麵條($19)