招聘中
最高可達 $21,000
月薪
月薪 (面議)
更多筍工 (5)
餐廳: Délifrance (大有廣場)
資訊:

再一次到訪新裝Délifrance,回頭率及性價比什高。✨炸阿拉斯加魚柳 薯條呢個set Tea time先至有,即炸魚柳外酥裡嫰,薯條香脆。✨烘芝士炒蛋小班里尼包 迷你磨菇湯螺絲粉Panini係意大利包,tea set做迷你版,配螺絲粉,份量剛好。✨雞肉芝士汁菠菜合桃螺絲粉 配雜菜湯呢個係主食menu嚟,雞肉大片,可加配湯/沙律/蛋糕。跟餐可配熱飲/有機茶,亦有凍飲/特飲選擇。推介大家嚟呢度食番個平民西餐,兩次到訪都覺得食物及服務質素唔錯。🧸評分:🧸🧸🧸🧸 4/5

再一次到訪新裝Délifrance,回頭率及性價比什高。

✨炸阿拉斯加魚柳 薯條

✨烘芝士炒蛋小班里尼包 迷你磨菇湯螺絲粉