2022-10-07
成日都喺灣仔lunch系列食正野,但我哩個升斗市民,都唔係日日食百幾二百蚊野食既,哩間位於灣仔中心地庫既M記,又方便又唔算多人,就會係肥誠我一個人食野既飯堂啦~而鍾意試新野既我,今次見到佢出左個鹽味焦糖朱古力批,梗係要試一試~M記個手機app 落單非常方便,而且間唔時重有優惠劵可以用,今次除左鹽味焦糖朱古力批,張優惠劵重包埋菠蘿安格斯,總共都只係51蚊!菠蘿安格斯味道同普通芝士安格斯差不多,但菠蘿既甜味令到個包清爽左唔少,而且個醬未至於去到蘑菇安格斯咁咸,有驚喜。至於鹽味焦糖朱古力批,佢咸甜兩味都算夾,但汁既份量略嫌少,比起蘋果批都係差啲。至於薯條就冇咩補充,但見到M記近排轉哂木叉,唔想洗手又想用黎吉薯條食,都冇用膠叉咁內疚,抵讚!餐廳:麥當勞 McDonald's地址:灣仔莊士敦道74-80號地下及地庫 Address:G/F&B/F, 74-80 Johnston Road, Wan Chai #肥誠 #肥誠搵食 #fatshinghk #instagramhk #instagramfood #food #餐廳 #香港美食 #香港餐廳 #灣仔 #觀塘 #屯門 #早餐 #午餐 #晚餐
餐廳:麥當勞 McDonald's
地址:灣仔莊士敦道74-80號地下及地庫
#肥誠 #肥誠搵食 #fatshinghk #instagramhk #instagramfood #food #餐廳 #香港美食 #香港餐廳 #灣仔 #觀塘 #屯門 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #food #foodie #foodiehk #wine #winelover #winelovers #steak #灣仔lunch系列 #麥當勞 #McDonalds