2011-04-22 28 瀏覽
琴晚同一班friend慶祝其中一個姐妹生日, 之前係openrice 睇過食評, 再加上我地多人, 咪諗住book 去水瓶座試下啦, 點知十萬個嬲!!!!!!又貴又唔好食!!!我地大約8點到上去攞位, 不過我同我boyfriend太肚餓, 所以叫左2個小食: 甜蜜蜜雞翼同焗薯皮. 我大約8點15叫, 等到9 點先黎得一樣?重要係暖, 唔係熱?!? 之後我地d野食都要等到差唔多成9點半先.....開始上餐湯!!! 重要唔好飲!!! 之後d主菜重衰:1) 西冷牛扒: 我個塊 5,6成熟既牛扒係好似8成咁, 好o鞋!! 我個2個friend 個塊扒重大鑊, 係好明顯用水煮完再洒d黑椒上枱, 完全無味又難食2) 芝士海鮮闊麵: 用左一個鐘去等佢上, 得d個主菜叫做好食3) 蕃茄海鮮天使麵: 好簡單, 係蕃茄醬+ 米粉咁囉.....飲品: 一般水準, 無其他人留言講到咁好飲, 不過都要人等左一個鐘以上先有得飲, 我去 seven 買支水飲完都一定快過等d個水吧上!!!!!我個friend 個杯 mocha 重要係等2 個鐘先有, 一早渴死左啦!!!!!!服務: 十萬個差!!!! 我叫個女wait

十萬個嬲!!!!!!
:huffy:又貴又唔好食!!!:huffy:

之後d主菜重衰:

, 完全無味又難食

服務: 十萬個差!!!! 我叫個女waiter 去攞把刀比我, 佢就一去無回頭, 重要比我見到佢去同其他人傾計!!!!
一係就完全唔夠人serve 客. 之後埋單問老闆點解要人客等咁耐, 佢竟然厚顏無恥咁話因為太多人客同一時間叫order?!? 大部份人客都係book 枱上黎食飯, 咁你都唔安排好時間上菜同人手, 你自己覺得無問題, 你怪d客??? 你無事呀?

一句講晒, 你再問我, 我直頭唔想再提起依間野!!!
2011-04-21
慶祝紀念