住喺火炭嘅朋友,你哋有否試過「相馬日式火鍋」呢間店呢?午餐、晚餐定係宵夜,佢哋嘅佈置同氣氛都好舒適。首先,我哋要黎飲個湯先,就揀咗中華辣湯🍲。湯真係暖到心口,尤其喺個寒冷嘅日子,熱辣辣嘅湯底令人立刻感到熱滾滾。火鍋乜嘢最緊要呢?當然就係海鮮啦🦞!「相馬日式火鍋」就有豐富嘅海鮮選擇,啱晒海鮮愛好者😍!有新鮮嘅芝士龍蝦同新鮮蔬菜落鍋,真係充滿食慾。海鮮火鍋最吸引人嘅一點就係極尚龍蝦蒸海鮮同埋日本帶子等食材👍無論你跌入去邊款食材,都可以食到佢哋嘅新鮮鮮味。特別一提,我哋食嘅牛牛,每一塊都無比鮮嫩,完全唔洗醬汁,我哋再食多幾件🥰。講到日式火鍋,就一定要提下佢哋嘅飲品選擇🍹。揀一款自己鍾意嘅飲,然後就可以坐低輕鬆享受啦。