2024-05-20
食完「相馬日式火鍋」之後,我哋都覺得呢間餐廳真係好值得推介!豐富嘅食材同精湛嘅烹調技巧,為我哋一行人帶嚟美味又獨特嘅體驗。😋💯💗🦞芝士龍蝦湯茶碗蒸🦞作為佢哋嘅招牌菜,當然係唔可以錯過!滿滿嘅芝士配上新鮮嘅龍蝦,口感豐富,味道香濃,食飽き葉有一種奶香,每一口都喺口中爆炸,嗰種感覺痴迷同滿足。感覺佢簡直就係美食嘅頂級享受。🤩👏🦞🍲任食惹味龍蝦雞煲🍲呢個係我哋必點嘅菜品之一,佢將帶有原汁原味嘅龍蝦同雞一齊煲,烹調出嚟嘅湯都清而唔膩,帶有自然嘅甜味,每一口都好香好滑,真係一試難忘。🍗🥘😋🍾極尚龍蝦蒸海鮮🍾用嚟任飲任食嗰個套餐裡面,我哋嘅選擇當然包括佢嘅極尚龍蝦蒸海鮮。食材新鮮到極點,讓人食出嗰種源自海洋嘅味道,加埋琳瑯滿目嘅海鮮選擇,真係口福無雙!🥂🦑👍🥩美國特選牛肩胛🥩肉質嫩滑,口感豐富,食落去滋味濃郁,真係令人回味無窮。牛肉嘅肥膩度恰到好處,配上金黃酥脆嘅火鍋湯底,簡直係美食嘅完美演繹。🐄🍖🔥「相馬日式火鍋」有佢獨特嘅地方,就係佢嘅食材新鮮,價格公道,而且佢又提供唔少特色嘅日本火鍋食品,夠新鮮、夠創新!呢間就算夾硬都要你試下先!🌟🍻🎉
🍲任食惹味龍蝦雞煲🍲
🍾極尚龍蝦蒸海鮮🍾