老公知道我鍾意食火焰雪山,所以搵到呢間餐廳,嚟到發現甜品可以寫慶祝字句,咁梗係唔好嘥,當提早幾日慶祝生日,做我嘅第一餐生日餐啦🤣!餐廳每日都有唔同嘅半價菜式,當日龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉做半價正阿😍!🍝龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉 $104 (原價$208)意粉掛滿濃厚幼滑嘅龍蝦忌廉汁,口感彈牙,帶有陣陣蒜香味!仲有兩大隻虎蝦,蝦肉厚身彈牙,啖啖大滿足,半價優惠真係好抵阿!🫕自家特調白酒忌廉汁藍青口配薯條及蛋黃醬 $208藍青口肉質嫩滑鮮甜,配上帶有微微酒香嘅白酒忌廉汁,味道配夾!薯條新鮮熱辣炸起,條條金黃香脆,份量都幾多!🗻招牌火焰雪山 $168呢度嘅甜品可以寫字,啱哂慶祝打卡阿🥳!店員係我地面前將甜酒淋上雪山上面點燃,蛋白霜即時有焦香感,質感挺身輕盈。裏面係冰凍嘅雲呢拿雪糕、士多啤梨雪糕同滲入酒味嘅蛋糕,酒味啱啱好,唔會太濃烈,啱哂唔鍾意濃烈酒味嘅我哋❤️每日指定菜式半價優惠 或生日當月慶生訂座可獲贈招牌火焰雪山一份📍 Mojo Bistro 中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code 2樓

🍝龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉 $104 (原價$208)

🫕自家特調白酒忌廉汁藍青口配薯條及蛋黃醬 $208

🗻招牌火焰雪山 $168