2016-07-24
大熱天時,唔係食雪糕就飲凍野解暑今日係旺角行到身水身汗,買杯果汁消一消暑先。最近新開左依間創意果汁店,係以火箭飛行計劃做主題,客人可以調自己既專屬果汁,首先要係控制台揀好三款你想飲既味道星球,味道超過十幾款,真係揀左好耐,有某幾款味道需額外加錢,揀好後再放入火箭,再去總部落單店員亦好友善叫我地等一等,客人實在太多,我地大約等左十分鐘左右,都算快啦拎野飲個陣,店員會比張你專屬果汁既卡路里營養標籤,顯示返杯野有幾多KCAL,又幾好喎。士多啤梨+桃+哈蜜瓜: 入口好fresh,鮮柞三款水果溝埋一齊,都已經好鮮甜,味道好夾好好飲西柚+桃+益力多: 起初都怕西柚會酸,但飲落唔會酸,飲得出好新鮮,連埋桃同益力多味,味道幾夾又唔錯價錢合理又大杯,最緊要鮮柞同埋又多選擇,岩哂各人口味,玩得睇得又飲得
今日係旺角行到身水身汗,買杯果汁消一消暑先。