2019-07-13 104 瀏覽
之前喺Facebook見到有人介紹,所以見近近地過左黎食,下午三點幾黎到,得一兩枱客,唔洗等位,但午市套餐已經無左😢不過一場黎到,最後都決定左入去試下。汁燒鰻魚丼🍚 $88價錢黎講我覺得都算抵,因為鰻魚都幾厚身多肉,賣相都唔錯,比起以前食過其他小店既鰻魚飯大條同平啲,不過唯一唔好既就係啲汁多得濟❗️❗️而且仲偏鹹,一開頭食都可以,但食多幾啖就會覺得好漏,下次再食應該會叫少汁😂另外仲有一碗小配菜跟,係甜蛋同埋小甜薯,咁啱兩樣都係我至愛👅布丁燒🍮 $30呢個我覺得好好食,本來我就係好鐘意食布丁,所以應該無得彈😋~佢呢個布丁超其實係芝士蛋糕再加焦糖雞蛋布丁,兩樣我都幾鐘意食,夾埋一齊都幾match👍🏻

汁燒鰻魚丼🍚 $88
汁燒鰻魚丼