2017-07-20 107 瀏覽
今晚訂左位食西餐.. 店舖內都係以列車卡為主題.. 簡約裝修又可帶出火車卡箱主題.. 水吧望落都乾淨整齊.. 餐牌都簡單每頁10樣菜式度.. 選擇不算多.. 我地兩個女仔食得不多.. 所以只點了兩個主菜一齊食.. 白酒煮蜆意大利麵: 意大利麵個口感其實同天使麵差不多.. 不過麵完全吸唔到白酒味道.. 無咩味道.. 但係試個白酒汁會滲出白酒香醇.. 能夠帶出蜆仔本身嘅鮮味.. 不過順帶一提係有啲啲辣架.. 海鮮拼盤: 份量雖然不多但少吃多滋味.. 魷魚筒夠彈身加少少調味料都已經帶出鮮味.. 青口煎煎都已經好香口.. 不過略嫌細隻左.. 大帶子一咬啲汁就湧出來.. 煎魚個皮夠脆魚肉都幾滑.. 不過我覺得價錢都幾貴.. 份量多返少少會好啲.. 總捨而言.. 份量不算多.. 兩個女仔食就剛剛好.. 而且好適合幾個朋友一齊傾傾偈.. 人多就唔建議咯.. 因為座位較少坐得迫啲.. 賣相都不錯可以相機食先..

白酒蜆意大利麵
海鮮拼盤