餐廳: 元気寿司 (屯門市廣場1期)
資訊:

2020-09-20 1055 瀏覽
話說好多年無食過元氣壽司,第一次試呢個列車送嘅壽司好過癮餐廳採用QR Code 手機點食,價錢親民,食物選擇豐富。點咗食物後,面前嘅火車已把食物送到,全部機械操作,感覺衛生蟹子沙律先嚟個沙律,沙律醬同蟹子也不少,配上爽脆青瓜絲係一個不錯的前菜。章魚燒章魚燒外皮酥脆,入面包著煙韌彈牙嘅八爪魚粒,再加上惹味嘅鹹甜醬同紫菜碎炸豬扒迷你飯堡(期間限定)飯堡外層舖滿鮮味木魚絲,內層夾住外脆內軟的豬扒同新鮮生菜,再配上酸甜醬汁,而且仲用精美角落包裝紙包住,最岩小朋友食。辣吞拿魚千本卷(期間限定)吞拿魚卷面鋪上份量十足嘅吞拿魚,再加上惹味嘅辣醬同大蔥絲,口感非常。貝類三點盛一次過可以食到三款貝類,帆立貝爽甜、北寄貝鮮甜、白鳥背爽口。之後仲食咗北寄貝壽司皇帝蟹棒壽司三文魚壽司元氣卷辣味三文魚每樣都新鮮,味道鮮甜,紫菜又爽脆日本芝士蛋糕-芝士味好濃,必食。天日鹽雪糕-微鹹,甜甜地,充滿奶香
話說好多年無食過元氣壽司,第一次試呢個列車送嘅壽司好過癮
餐廳採用QR Code 手機點食,價錢親民,食物選擇豐富。

點咗食物後,面前嘅火車已把食物送到,全部機械操作,感覺衛生

蟹子沙律
先嚟個沙律,沙律醬同蟹子也不少,
配上爽脆青瓜絲係一個不錯的前菜。

章魚燒

炸豬扒迷你飯堡(期間限定)

辣吞拿魚千本卷(期間限定)

貝類三點盛

之後仲食咗
北寄貝壽司
皇帝蟹棒壽司
三文魚壽司
元氣卷
辣味三文魚
每樣都新鮮,味道鮮甜,紫菜又爽脆

日本芝士蛋糕-芝士味好濃,必食。
天日鹽雪糕-微鹹,甜甜地,充滿奶香