2023-12-23 780 瀏覽
啱晒嘴香辣愛好者嘅我,聽人夸呢間店好有湖南風味,就同朋友閂了頭去撻試。店內環境都幾過得去,啱哂細細班朋友嗌嗌醋講講笑。我哋一坐低就叫咗啲菜,服務態度算係標準,冇乜特別,但都算稱職。友人之前話啲服務行龜速,不過當日我哋等嘅時間都OK,可能佢哋服務有啲日正日落。食物方面,先講講呢個剁椒鱼头,真係食到我塊面露出滿足嘅笑容😌。鱼头肉質嫩滑,剁椒香而唔呷,辣得黎又唔會過火,正中紅心!食完鱼头,不妨試吓將啲繽紛細面㩒入剩低嘅湯汁,味道自然冇得輸,滿足到喺度轉圈圈🌀。另一個就係窝窝头,暖笠笠握喺手心,鑽一啲自家酱菜落去,軟綿綿夾雜酸脆酱菜,是但梗係易過爆kiss!😘 總括嚟講,我覺得食物值得一試,尤其適合稱霸一班戰友。下次唔妨再揾啲友伴開個麻辣PARTY!