2014-08-23 2607 瀏覽
聽朋友講759雲吞面好好味,好多人排隊,我今日下午茶時間都去湊下熱鬧,等左幾張臺就到我哋,坐低後舉手落order,侍應全部背住客人企係水吧位,過左一陣我叫左企係收銀位隔離似係經理嘅男人落單,我哋order左一份西多士,一個雲吞河粉走蒽,一杯餐飲凍奶茶,經理有復單,正準備走,同臺對面的男客人都order左一個面一杯餐飲,等左一陣,凍檸茶來了,我話我哋係凍奶茶,侍應馬上換,又過左一陣,雲吞面來了,我話係雲吞河唔係面,跟住又換,哩個時候同臺男客人已食緊面飲緊嘢,西多過左一陣都來了,但個雲吞河等左半個鐘,其間上左2次牛腩面係唔係我地,同臺和我都無叫牛腩面。oh my god,真係火都嚟,我追左3個侍應跟,個個行埋水吧講完就走,等等等.............對面客人食完走左,再來一個客人已食緊雲吞面,過多一陣雲吞河到了,個湯好多泡,我問侍應雲吞河係唔係平時都有泡,如果平時都係咁嘅就無野啦。侍應答我:我幫你換左佢。最後我取消單,埋單走人。新開張亂係正常,我體諒,但錯單追咁多次,係唔係應該專人跟返足呢?本人好懶上網寫咁多字,但今日食得好唔開心...
,我話我哋係凍奶茶,侍應馬上換,又過左一陣,雲吞面來了
,我話係雲吞河唔係面,跟住又換
,其間上左2次牛腩面係唔係我地
,同臺和我都無叫牛腩面。oh my god,真係火都嚟
,如果平時都係咁嘅就無野啦。侍應答我:我幫你換左佢
。最後我取消單,埋單走人。
2014-08-23
10 分鐘 (堂食)
下午茶