餐廳: 大蕃薯
資訊:

2011-02-27 16 瀏覽
因為家住粉嶺,今朝10:30去到呢間野,當時餐廳裡面應該有5張台有人,大約十零個客,我同老婆都ORDER左 20.-既PANCAKE+腸仔早餐,餐茶5分鐘就到左,不過等到11:00,主菜都未見影 咁就好有禮貌地問問服務員啦,點知佢完全無比反應,完全當聽唔到,跟住再問另一個,佢催左一次,跟住又過左10分鐘,真係已經火都黎埋...我又再"唔該"佢,佢好似唔太耐煩咁話"我已經同你催左3次啦" 感覺係.... 問題係我度 ???!!!!! 不過我都無向佢地發脾氣,只好起身比錢走人,我比足40.-佢埋單,不過老婆跟係後邊同個收銀講只係飲左餐茶而無食過野,所以佢收左我24.- . 我地走既時候, 佢地連"唔好意思" 都無一句. 無論呢間野既食物再好,本人都不會再去,因為佢地既服務質素係0,留返比D受得氣既人去吧 !!!!!!!
2011-02-27