2018-12-07
一家人聚會最好食火鍋,一齊烚下烚下特別感覺溫馨,店位於佐敦地點環境方便,靜中帶旺,環境相當不錯,歡聚閒談的好地方。地方環境舒適,乾淨整潔,氣氛不錯,給人放鬆的感覺,繁華的背後,能夠停下來暫時忘憂,用餐更輕鬆暢快。新鮮刺身是打邊爐的bonus點左個雞煲,可能叫小辣所以冇乜味雞煲大約10分鐘可以食,真係件件夾起都大大件雞肉~ 雞煲不停加熱,雞肉要做到嫩滑就無咩可能~不過雞肉唔係乾柴~ 合格打邊爐呢個環節我地就叫咗個海鮮拼盤,啲海鮮好大隻,份量好多,都好新鮮,有蝦、鮑魚、扇貝、帆立貝大大隻任食時刻必試魚蛋,爽口彈牙食咗好多粒👍🏻特級黑汁墨魚鮮味出眾,肉質嫰滑有彈性酥炸魚皮即叫即炸,新鮮熱辣辣又脆口,放湯稍灼數秒便可吃 ~特級美國肥牛肉,厚薄相稱,色澤紅潤而且富有光澤,牛肉味濃黑臀肉睇落好靚,肉質好爽口。豬肉味幾濃。雞髀菇、鮮冬菇都洗得好乾淨,落入湯中夠甜。
新鮮刺身是打邊爐的bonus
點左個雞煲,可能叫小辣所以冇乜味
任食時刻
酥炸魚皮即叫即炸,新鮮熱辣辣又脆口,放湯稍灼數秒便可吃 ~
特級美國肥牛肉,厚薄相稱,色澤紅潤而且富有光澤,牛肉味濃
黑臀肉睇落好靚,肉質好爽口。豬肉味幾濃。
雞髀菇、鮮冬菇都洗得好乾淨,落入湯中夠甜。