2022-11-15
經過朗豪坊附近見到有間新開既火鍋刺身任食放題,睇落好吸引😍於是就入去睇下有咩食😎原來除左火鍋外,早午市仲有90分鐘點心放題tim,款式種類又多,值得一試😙😙今次我地叫左美饌B雞煲海鮮放題套餐,呢個套餐可以任食美國🇺🇸SRF 黑毛和牛同附送一次刺身,有三文魚、甜蝦、帶子、八爪魚同北寄貝,每樣都幾新鮮🤤做開胃菜唔錯餐廳設有自助調料區同飲品區,飲品除了罐裝汽水、啤酒、茶類外,仲有自家製百香果同柑桔青檸汁🤗一入座職員就問我地雞煲要咩辣,大、中、小選擇,因我唔太食得辣就揀左小辣,雞煲帶點麻香之餘有少少辣,雞肉肉質又嫩滑,而且入面啲豬皮索哂醬汁,超惹味tim🤤食完雞煲就到打邊爐🍲我地點左個花膠雞湯底,湯底好足料😆大大塊花膠之餘仲有好多雞件而美國SRF 黑毛和牛,油脂分佈平均,牛味好香濃,真係食到唔停口😋點少得火鍋配料,款式種類頗多,必點既丸類同蔬菜類都有,仲有海鮮拼盤,有海蝦、鮑魚、青口、元貝等,食材新鮮,肉質彈牙😍食到咁上下,梗係要每人點返杯Movenpick雪糕🍦作為完美既總結😍佢地仲有間分店係筲箕灣,唔使特登出去旺角都食到😊
佢地仲有間分店係筲箕灣,唔使特登出去旺角都食到😊