2020-01-02 866 瀏覽
位於fashion walk附近好多high class野地利位置幾好 成個feel好歐美😌Lunch唔洗等位一入去已經好香咖啡味 雖然我唔飲🙈Menu選擇幾多 有salad 有share plates 有light 啲嘅toast 有多款丼揀我就試佢較出名嘅Torched salmon don ($110)賣相已經超吸引😍一定要打卡望落好豐富 有沙律開胃隻poached egg 好正 !超級流心 仲有蛋黃爆䊢 又好夠蛋黃香味🥚撈飯一流上面落咗五味粉 更有味道粟米都好香 可能落咗牛油(?!) 亦幾甜🌽我地嘅主角 炙燒三文魚 無得頂❤️ 面層都落咗啲黑白芝麻同香粉調味佢其實係三文魚刺身 不過薄身 同用火槍燒一燒過面層 令佢半熟 好特別食落好新鮮 又好有肉地 加上旁邊嘅沙律醬 味道勁配 超好食👍🏻飯份量多 而且食落似日本壽司飯 佢都有落少少甜豉油 不過唔多 所以唔鹹食完十分滿足☺️成碗combination 好得意 好似咩味都食齊咁 但係又好夾味-絕對好食環境又舒服 唯一係隔離枱講野較大聲 少許嘈 但overall 感覺chill好啱2人黎傾計 catch up吓服務又好價錢貴少少 但都幾值知
位於fashion walk
附近好多high class野
地利位置幾好 成個feel好歐美😌
Lunch唔洗等位
一入去已經好香咖啡味 雖然我唔飲🙈
我就試佢較出名嘅
Torched salmon don ($110)
Torched  salmon  don
賣相已經超吸引😍一定要打卡