2020-02-16 741 瀏覽
先講環境,空間比起別天神寬敞好多,而且位置數量亦都較多,歡迎各位同學成群結隊去食, 即使係坐吧枱位都感受到寬敞嘅感覺,而且凳下面有位置畀你放袋,安排貼心佢而家有大學生買一送一優惠,絕對值得懲罰, 然後嗌多咗一個章魚燒先講拉麵, 相比起別天神我覺得佢嘅湯底係冇咁濃,但係有一種清甜嘅感覺, 而我覺得飲落去係比別天神濃濃嘅感覺舒服好多,麵嘅份量亦都係好足夠,一碗其實已經可以夠飽,而湯底加咗蒜蓉之後味道係濃好多,適合鍾意重口味嘅各位同學價錢:75蚊章魚燒方面,由於係即叫即製,所以係熱辣辣,而外皮亦都係脆卜卜,一個章魚燒入面大概有兩個章魚粒,而加醬令到章魚燒豐富咗口感,所以我認為章魚燒係絕對值得推薦價錢 :35蚊唯一批評就係拉麵唔包溫泉蛋,要加十蚊,感覺上溫泉蛋嘅味道同口感冇別天神咁好, 性價比會比別天神低少少要注意嘅係間拉麵舖只係接受現金所以就要帶定足夠嘅現金去食,而別天神可以接受幾個付款方式,包括支付寶,八達通,信用卡等等較為方便

價錢:75蚊

價錢 :35蚊