屋企附近好味茶餐廳都好幾間, 但要數真係嘆茶記早餐呢, 即又要好味, 又要坐得舒服, 又唔洗勞氣呢都係佢. 試過幾次遠方親朋臨別前最後早餐都係揀大小姐. 成日幻想應該老闆個大女好有指定要求, 出面冇間做到想要嘅效果, 所以自己開一間滿足個女咁... 價錢比同區大部份貴$10至$20, 但冇咩挑剔. 包茄汁都係亨士.服務個個話頭醒尾, 快靚正, 正常招呼. 早餐粉麵系列 ☀️馬來沙嗲牛肉公仔麵 $45煎雙蛋反蛋 丹麥多士轉薯餅 +$5凍檸茶 +$3$53有冇人食麵好似我咁, 每樣少少連湯, 一匙羹一啖一啖咁食?好味D.🥄我比較喜歡少湯, 濃郁D. 嗲牛面最怕一個海洋嘅湯又加三色豆, 炒得再好食都徙. 呢個啱啱好. 🍜完美荷包蛋, 煎到有色, 蛋白仲超嫩, 個黃流心. 🍳薯餅好香脆, 連滑滑蛋一啖食, 滋味.啜返啖凍檸茶, 正.🥤
屋企附近好味茶餐廳都好幾間, 但
服務個個話頭醒尾, 快靚正, 正常招呼.

早餐粉麵系列 ☀️
馬來沙嗲牛肉公仔麵 $45
煎雙蛋反蛋
丹麥多士轉薯餅 +$5
凍檸茶 +$3

完美荷包蛋, 煎到有色, 蛋白仲超嫩, 個黃流心. 🍳
薯餅好香脆, 連滑滑蛋一啖食, 滋味.
啜返啖凍檸茶, 正.🥤
早餐粉麵系列 ☀️ 馬來沙嗲牛肉公仔麵
2024-09-29
$50 (早餐)
早餐粉麵系列 ☀️ 馬來沙嗲牛肉公仔麵
  • 薯餅荷包蛋