2024-08-19 262 瀏覽
那個可以話係我喺香港食過覺得最有心思嘅台灣菜無論便當、飲品、小食、麵食定係甜品,全部都落足心思去配搭同埋製作炸排骨便當呢一個可以話係佢哋嘅招牌菜,唔單止炸排骨超級大塊,特別鍾意佢哋表面淋上嘅醬汁,鹹鹹甜甜咁配埋酥脆炸豬扒真係冇得輸,而且便當嘅小配菜定期都會更換,而我哋今次嘅就有炒粉絲、滑蛋、同炒椰菜,成件事好豐富酥炸鹽酥雞配梅子粉拼台灣腸第一次鹽酥雞配梅子粉,原來係咁出色,梅子粉酸酸甜甜,而且份量足夠每一啖都好香,鹽酥雞好多汁,而且一啲都唔油膩,台灣腸黑椒味都係我至愛雙拼丸湯麵揀咗貢丸同花枝丸超級大粒而且好彈牙配埋成碗湯麵超夾甜品都好出色尤其是喜歡呢一個芒果小丸子,最表面嘅芒果冰球都係用新鮮芒果整成好有誠意而家佢哋仲有推出月餅早鳥優惠$198 加送3張$80優惠券~~
那個可以話係我喺香港食過覺得最有心思嘅台灣菜

炸排骨便當